a
 
BUCURIA – ETAPA DE EVOLUTIE A SUFLETULUI
    
      Suntem la un moment de bilant major. Va urma 2020, un an borna pentru multe. Se incheie un ciclu si incepe altul.
       Daca ma uit in ultimii ani am multe motive sa fiu multumit. Am creat, dezvoltat si perfectionat un sistem evolutiv prin care oamenii isi pot imbunatati viata de zi cu zi si mai ales evolutia sufletelor raportata la elemente neinterpretabile ci pur naturale.
         Sunt multi cei care au parcurs etapele Programului de Evolutie Individuala, fiecare oprindu-se acolo unde a gasit ceea ce il multumeste si convine intereselor sale.
       Suntem diferiti si avem evolutii distincte, asa ca nu este deloc usor sa ne comparam evolutia pentru ca fiecare merge pe o cale a lui, proprie si strict individuala.
      Rolul meu a fost si este de a-i asista pe cei care vor sa faca ceva pentru binele propriu, de a-i sfatui, indruma si ajuta sa depaseasca obstacolele, dependentele si celelalte dificultati.
       Gasirea unui sistem de valori corect este o experienta grea pentru toti. Acceptarea schimbarii sistemului de referinta valorica este un alt mare prag pe care nu toti il trec.
       Renuntarea la obiceiurile, obisnuintele si reflexele trecutului este greu de facut, pentru unii chiar imposibil de realizat.
       Multora le este greu sa recunoasca investitia facuta  gresit in bani si timp in ratacirile lor pentru a gasi o cale de evolutie proprie si adaptata prezentului si viitorului.
       A fost trist sa vad cum se poticnesc in refuzul de a recunoaste ca au mers pana la un punct pe o cale care acum nu mai aduce roade evolutive.
     Orice persoana care se cramponeaza de cunoasterea trecuta si nu accepta si adera la valorile si fortele sufletesti va ramane prizoniera in cunoasterea trecuta. Este fundatura epocii 6 si 7, ceea cu care multi se multumesc  refuzand sa mearga mai departe pe caile de evolutie ale viitorului.

       In primavara am scris cateva randuri despre ”Construirea uneltelor viitorului”.
       Aceea a fost borna la care s-au poticnit multi sidin pacate nu vor sa mearga mai departe. Pacat!...
      Acum am vazut roadele produse de aceste unelte ale prezentului-viitor manifestate cu o viteza ametitoare, pe axa timpului continuu in care se imbaiaza delectandu-se suflete unora...
       Traiesc o senzatie unica pe care in urma cu cativa ani nici nu mi-as fi putut-o inchipui. Totul e atat de altfel!!!
Dar e eficient, constructiv, practic si simplu!
Si e urias ca nivel de manifestare!
 
      Probabil multi nu vor intelege despre ce vorbesc....
      Dar va rog sa ma credeti ca nu gasesc cuvinte sa exprim ceea ce traiesc!
     Sper sa reusesc sa fac sa vibreze in sufletele voastre acea coarda sensibila a Sufletului Senezatiei care sa va faca un pic curiosi sa vedeti si voi cum se traieste nebunia placuta a Bucuriei sufletului!

     Si astept cu mare interes manifestarile Fericirii, a treia treapta de manifestare si traire sufleteasca!
Oare aia cum o fi?!
 
24.12.2019, 17.42 – ora lui Saturn
Alexandru Nicolici