a
   2018 - Anul cainelui de pamant

    
          15.02.2018 ora 23.05 este momentul cand va incepe Anul Cainelui de Pamant.
    Dupa cum observati pe astrogram„ toate planetele sunt asezate sub linia Ascendentului ceea ce indica faptul ca este un an de lucru cu propria persoana.
     Indiferent ce se intampla in exterior, in social, nu va conta atat de mult cat valoareaza munca de imbunatatire a propiei persoane, pe care ar fi bine sa o depunem anul acesta.
   Venus, guvernatoarea Ascendentului este plasata in casa a 4-a in Pesti ceea ce reclama imperios spiritualizarea casei, a parintilor si a rudelor. Incercati sa le oferiti un exemplu cat mai bun celor apropiati voua pentru a-i ajuta sa devina interesati de dezvoltarea vietii spirituale.
    Tot in casa a 4-a dar in Varsator sunt plasate Soarele, Luna si Mercur ceea ce indica necesitatea asimilarii informatiei de tip modern, imbunatatirea abilitatilor IT si folosirea constienta si responsabila a computerelor.  
    Cele 3 plante din Varsator vor oferi conditii optime pentru asimilarea si cresterea cunoasterii in domeniul astrologiei pentru toti cei interesati.
     Singurul element aflat deasupra liniei Ascendentului este Nodul Nord plasat in Leu in casa a 10-a ceea ce indica faptul ca anul acesta vom da masura muncii noastre si a capacitatii de a conduce in mod intelept. Trebuie sa dovedim ca stim sa ne organizam si sa avem realizari indiferent de conditiile in care muncim.
    Anul 2018, anul Cainelui de Pamant este un an de pregatire, de antrenament de imbunatatire a fiecaruia dintre noi.
    Anul 2019, anul Porcului va fi un an de manifestare, un an in care vom culege toadele muncii depuse in 2018.
 
     Pentru a beneficia de ajutor si sustinere va recomand sa faceti un ritual cu 6 sau 8 lumanari pentru a solicita ajutor Entitatilor de Lumina si Iubire, pentru a fi alturi de voi in fiecare moment al anului 2018.
     Comandati sa apara in vietile voastre oamenii, conjuncturile, situatiile, care sa va ajute sa va gasiti calea voatra de evolutie, calea proprie! 

15.02.2018
Alexandru Nicolici