a
initierea pe furate
si
gestionarea situatiilor

   
14.08.2015, Costesti
            ...În scurt timp va fi Luna Noua în Leu La 21 de grade. Este un moment de mare fortă (Soare, Luna, Marte, Venus in Leu), care asigura un impuls amplificator major, tocmai bun pentru acțiuni spirituale deoarece este implicat cel de-al 3-lea decan al zodiei.
            Ce putem face pentru noi? Pentru sufletele noastre? Sa le intarim! Sa asimilăm maximum de forțe prin care acțiunile noastre să fie creative, eficiente, așa după cum este Planul Tatălui. Ce vrea Tatăl de la noi? Să mergem fiecare pe drumul pe care ni l-am ales! Să perseverăm, să dezvoltăm, să ne construim binele propriu. Cum arată binele pentru fiecare? Așa după cum aveți curaj să vi-l doriți!Dacă veți dori, veți avea ceea ce vreți! Dacă nu vreți nimic și nu veți prelua conducerea propriei vieți, atunci vă vor mâna alții pe acolo pe unde ei vor să vă ducă.
            Imperativele momentului (perioadei urmatoare): Eliberare, Curațenie, Renunțare la trecut, la tot ce este vechi și nefolositor (obiecte, acțiuni, tehnici, informații). Scăpați de trecut și faceți loc pentru construirea viitorului propriu. Urgent faceți loc! Actuala etapă de construcție începe de azi, de la Lună Nouă, iar Jupiter a venit în Fecioară deja de o săptămână, pentru a ajuta la Curațenie.
            Ce-i de făcut? Salvați-vă pe voi din această lume care se duce la vale. Construiți-vă lumea voastră așa cum o vreți. Nu e ușor, dar deja e destul de târziu. Puteți! Aveți tot ce vă trebuie! Stăpâniți baza, dar trebuie să o folosiți. Aplicați ceea ce știți. Fiți pragmatici, eficienți pentru că numai așa veți reuși. Totul este la alegerea voastră! Ar fi păcat să nu folosiți cunoașterea și momentul dar voi decideți! Dezamăgirea noastră e mare, dar avem speranțe și vă vom ajuta. Dar voi v-a trebui să faceți primul pas. Nu mai merge cu trasul de timp. Este deja momentul acțiunii. Ferice de cei ce aud, înțeleg și fac!
            Voi nu vedeți semnele supărării Tatălui? Nu vedeți consecințele modului vostru de viață? Nu vedeți cum reușiți să afectați echilibrul creației divine – Natura?! De ce nu vă opriți din distrugere? Continuarea va duce la autodistrugerea voatră. Nu aveți nevoie de intervenții cosmice, de bolizi, de comete și asteroizi. Vă distrugeți singuri și încă foarte repede. Oare ce va mai rămâne pentru copiii și nepoții voștri?
            Concentrarea de forțe din Leu și Fecioară activează la maxim energiile Mamei Pământ. Ea este cea care protestează împotriva tratamentului la care o supuneți voi oamenii. La fiecare 18, 5 ani Nodul Nord trece prin Fecioară și îi oferă Mamei Pamant posibilitatea de a-și face reglajele, revizia, reparațiile și posibilitatea de a acoperi urmările greșelilor voastre, atât cât se poate. Ați mers prea departe cu desconsiderarea darurilor Mamei Pământ. Acum ele se vor împuțina ca să le apreciați.După o lungă vară caniculară, va urma o iarnă secetoasă și rece. Iar ieșirea în primăvara lui 2016 va fi foarte grea. Aveți grijă de voi și de Mama Pământ! Fiți conștienți de valoarea și importanța Pământului, Apei, Aerului și Focului. Cereți sprijinul Spiritelor Elementare! Si ele sunt extrem de îngrijorate. Faceți ceva cât se mai poate repara!

15.08.2015,Sarmisegetusa
            Centrele inițiatice vechi sunt fărâmițate. Maeștrii s-au împuținat și s-au deteriorat. Ceea ce a mai rămas sunt doar fire inițiatice continuatoare ale vechilor centre inițiatice. Acum aveți parte de ”inițierea pe furate”, iar cei care caută gasesc și întâlnesc oameni păstrători ai firelor inițiatice. Firele sunt multe dar nu toate au valoare, funcționalitate și eficiență. Deja trierea se face pe criteriul de performanță! Mergând pe calea X, cât de mult bine pot aduce în viața mea? Fiecare om are la dispoziție un fond de informație și argumente. Dar trierea se face prin ceea ce simte sufletul ca are nevoie și este bun pentru el. ”Simțometrul” înlocuiește forța argumentului.

            Cramponându-te de informație și argumente riști să devii victima excesului de spirit critic (Jupiter in Fecioară). Pentru a evita extrema Fecioarei este nevoie să pendulezi flexibil pe axa Pești-Fecioară, și să îți ajustezi permament poziția în funcție de situație. Voi ați mers un pic cam mult spre Pesti (spiritualitatea extatică, pasivă) și ar trebui să refaceți legătura cu spiritualitatea practică, aplicată. Puteți rămâne ancorați la extrema Peștilor, dar cu punctul de atenție orientat spre pragmatismul Fecioarei. Viața cere o adaptare continuă la o multitudine de schimbări ale condițiilor exterioare, ale percepțiilor simțite de suflet. Trebuie să refaceți continuitatea, asieta. Este ca și cum ești la un post de radio, in fata mixerului audio, esti in emisie și urci sau cobori calea, ajustezi basul și înaltele și toate celelate variabile ale pupitrului pentru ca toate să fie în parametri optimi și să nu intre nimic pe rosu. Fără nivel înalt de conștiență, fără atenție la toți parametrii variabili, fără urmărirea și ajustarea continuă a ”semnalului de iesire”, nu reușești să gestionezi corect, constructiv și calitativ situațiile.
 

21.08.2015
Alexandru Nicolici